0493 - 692056

Oefenwedstrijden springen

Oefenspringen paarden donderdagavond
Het hele jaar is er op donderdagavond oefenspringen voor paarden. Aanvang 19.00 uur. Inschrijven vooraf is niet nodig. U kunt zich op de avond zelf inschrijven op het secretariaat (vanaf 18.30 uur). Een startkaart is niet nodig. U dient wel lid te zijn van de V.R.C.A. Deelname in officieel tenue. De volgende klassen worden verreden:
Manegeklasse (80 + 90 cm) (inschrijfgeld € 10,-)
B (inschrijfgeld € 11,-)
L (inschrijfgeld € 12,-)
M (inschrijfgeld € 12,-)
Z/ZZ (inschrijfgeld € 12,-)

Oefenspringen pony’s vrijdagavond
Op vrijdagavond zijn er regelmatig oefenwedstrijden voor pony’s. Aanvang 19.00 uur. Kijk op onze kalender voor de exacte data. Inschrijven vooraf is niet nodig. U kunt zich op de avond zelf inschrijven op het secretariaat (vanaf 18.30 uur). Een startkaart is niet nodig. U dient wel lid te zijn van de V.R.C.A. Deelname hoeft niet in officieel tenue. De volgende klassen worden verreden:
Groep 1a + 1b: 50 + 60 cm
Groep 2: 70 cm
Groep 3: 80 cm
Groep 4: 90 cm
Groep 5: 1 m
Groep 6: 1.10 m
Voor alle klassen is het inschrijfgeld € 9,-.
Kinderen uit de manegelessen die graag meedoen maar geen eigen pony hebben kunnen meedoen met een manegepony (kosten: € 9,- + inschrijfgeld).

Competitie pony’s
Zowel in de winterperiode als in de zomerperiode wordt er een competitie opgezet voor deze oefenwedstrijden voor pony’s. Deze springcompetities bestaan uit 6 wedstrijden. Van deze 6 wedstrijden zullen de beste 4 resultaten tellen. De finale moet verreden worden. Deze hoeft niet mee te tellen maar zal bij een gelijke stand doorslaggevend zijn. Op de kalender staat aangegeven welke wedstrijden meetellen voor de competitie.

Oefenspringen paarden in het weekend
In de weekenden worden er ook regelmatig oefenwedstrijden voor paarden georganiseerd. Kijk op onze kalender voor de exacte data. Hiervoor dient u zich wel vooraf in te schrijven. Dit kan op de website www.concours.nl. Twee dagen voor de wedstrijd wordt de startlijst op concours.nl gepubliceerd. Een startkaart is niet nodig. U dient wel lid te zijn van de V.R.C.A. Deelname in officieel tenue. De volgende klassen worden verreden:
BB (inschrijfgeld € 12,-)
B (inschrijfgeld € 14,50)
L (inschrijfgeld € 14,50)
M (inschrijfgeld € 17,-)
Z/ZZ (inschrijfgeld € 17,-)