0493 - 692056

Kids

Spelen met vriendjes, klimmen, glijden, rennen, schommelen. Dieren kijken en voeren. Paardjes kijken. Ijsjes eten, frietje smullen. Het kan allemaal bij Manege Heijligers. Kom eens langs en neem een kijkje in onze manege!

Speelpark "Het hertenkamp" 

Voor de ingang van de manege ligt het hertenkamp. Het hertenkamp, met verschillende soorten dieren erin, is een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud. In 2015 is het park helemaal opgeknapt. Vanuit de manege heb je hier een prachtig zicht op.

Toen het hertenkamp dreigde te verdwijnen uit Asten namen de eigenaren van Manege Heijligers het beheer over om het park te behouden. Het hertenkamp werd opgeknapt en er pal naast is een speeltuin gerealiseerd. Om het speelpark te realiseren en in de toekomst te onderhouden is een speciale Stichting opgericht die zich hier voor inzet. Er staan meerdere speeltoestellen voor verschillende leeftijden.

Toegang tot de speeltuin is gratis. De speeltuin is voor iedereen toegankelijk, dus niet alleen voor bezoekers van de manege. Honden zijn niet toegestaan in de speeltuin.

Wij zien u graag terug bij Speelpark "Het hertenkamp"! En loopt u dan gerust de manege eens binnen om naar de paarden te kijken of een kopje koffie te drinken.