0493 - 692056

Nieuws

GEEN oefenspringen pony's

A.s. vrijdag 24 mei gaat het oefenspringen voor pony's niet door i.v.m. de ELE rally die langs de manege afkomt. Hierdoor is de manege vanaf 18:00u zeer slecht bereikbaar en is er teveel geluidshinder om een wedstrijd te houden.

Geen oefenspringen paarden

Op donderdag 30 mei (Hemelvaart) is er 's avonds GEEN oefenspringen!

Vrij trainen dinsdagen

Vanaf 1 april is het op dinsdagen pas mogelijk om vanaf 14:00 uur vrij te trainen tot 17:00 uur.
Overige trainingstijden blijven ongewijzigd. Voor het volledige overzicht wanneer je vrij kunt komen trainen kijk op deze site onder de kop "Trainen". 

Uniek sporten

Nieuw bij Manege Heijligers

Uniek sporten:

Bij Manege Heijligers kunnen zowel kinderen als volwassenen leren paardrijden in een mooie accommodatie en een gezellige sfeer. Nu gaan we dit ook mogelijk maken voor kinderen/volwassenen met een lichte (verstandelijke) beperking. Zo kunt u denken aan bijv. autisme, downsyndroom, extreme (faal)angst, moeilijke concentratie of voor diegene die emotioneel uit evenwicht is.

Manege Heijligers beschikt over 21 paarden en pony's, 3 binnenbakken, 2 buitenbakken en ligt vlak bij de bossen. Dit geeft de mogelijkheid dat er voor iedereen het juiste paard beschikbaar is. Ook leert de ervaring dat het heerlijk is om eens een buitenrit te maken. We willen het hele pakket bieden: van opzadelen tot rijden tot nazorg. De lessen zullen een half uur duren.

Deze lessen zullen gegeven gaan worden door Marianne Boerekamp. Marianne heeft jarenlange ervaring in het lesgeven. Tijdens haar loopbaan is zij in contact gekomen met Marcia. Marcia heeft een licht verstandelijke handicap. Door de paardrijlessen begon ze langzaam vertrouwen te krijgen in het paard en in zichzelf. Vooral haar evenwicht en haar motoriek werden sterk verbeterd. Zo goed zelfs dat ze ook de moeilijke oefeningen kan. Na een paar jaar lessen sprong ze zelfs een heel parcours. Van buitenritten genoot ze ook volop. Zij heeft zoveel indruk achtergelaten bij Marianne dat zij graag deze kans aan meer mensen wil bieden.

Voor meer info kunt u contact opnemen met Marianne: 06-22427500

Local Champions League en Teamspringen

De eindstand van de Local Champions League als ook de stand van de Lichtstad Tour Teamspringen zijn op deze site te vinden onder de kop "wedstrijden"