0493 - 692056

Lessen

Vanaf 5½ jaar kan iedereen bij ons manegelessen volgen. Zowel voor beginners als voor gevorderden verzorgen wij lessen die worden gegeven door gediplomeerde instructeurs. Voor de allerkleinsten (tot 7 jaar) hebben wij speciale kabouterlessen van een half uur. Vanaf 7 jaar gelden de reguliere lessen van 1 uur. Als u interesse heeft om eens een les te proberen, of u heeft vragen dan kunt u het beste even aankomen of telefonisch contact opnemen.

Regelmatig houden wij onderlinge dressuurwedstrijden voor manegeruiters. Hiervoor hebben wij een spaarsysteem opgezet, zodat de ruiter/amazone een doel heeft om naartoe te werken. Op deze manier kan iedereen zich op een leuke manier verder ontwikkelen. Hoe deze wedstrijden precies werken kun je terug vinden op deze site onder de kop "wedstrijden" en vervolgens "onderlinge dressuur manegeruiters".

Ook organiseren wij onderlinge springwedstrijden voor manegeruiters. Iedereen kan hieraan meedoen, ook minder ervaren ruiters. Er wordt rekening gehouden met de hoogte en er is begeleiding bij de wedstrijd. Op deze manier kunnen manegeruiters kennis maken met de wedstrijdsport. Meer informatie op deze site onder de kop "wedstrijden" en vervolgens "onderlinge springwedstrijden manegeruiters".

In het voor- en najaar organiseren wij daarnaast ook buitenritten door de omgeving (voor manegeruiters).