0493 - 692056

Restaurant

Welkom bij Grand Café Restaurant de Drie Reeën

Druk, druk, druk, wie kent het niet tegenwoordig. Wilt u even helemaal onthaasten? Kom dan naar Grand Café Restaurant de Drie Reeën. In deze ontspannen omgeving komt iedereen tot rust.

De Drie Reeën is een sfeervolle horecagelegenheid op een unieke locatie in Asten. Gelegen aan de rand van het bos. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op het naastgelegen hertenkamp en speeltuin. Terwijl de volwassenen rustig genieten van een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin. (Meer informatie over de speeltuin vindt u op deze site onder de tab “Kids”.) Vanuit het stijlvol ingerichte restaurant kijkt u ook op het hertenkamp en de speeltuin maar tevens heeft u vanuit hier een mooi zicht in de rijhal van de manege.

Naast een drankje kunt u bij de Drie Reeën ook terecht voor een heerlijke lunch of diner. Wij hebben een veelzijdige menukaart en onze chef kok stelt iedere 5 weken een nieuw menu samen, afgestemd op het seizoen. Daarbij wordt alleen gebruik gemaakt van de allerbeste producten want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Dus of u nu komt voor een hapje of een drankje, bij restaurant de Drie Reeën is iedereen van harte welkom, niet alleen bezoekers van de manege!